Ανανέωσε και ο Αντέτζο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 18:55 Ανανέωσε και ο Αντέτζο

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 33χρονο (7/8/89) αμυντικό, Daniel Adejo.

Το «4αρι» το καλό της Λαμίας, ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018, ενώ ήταν αντίπαλος μας την 1η χρονιά στη Super League με τη φανέλα της Κέρκυρας. Στη μεγάλη κατηγορία πρωτόπαιξε το 2014 με τη ΑΕ Καλλονής, ωστόσο με το Φθιωτικό σύλλογο έκανε τις καλύτερες χρονιές του όντας βασικό μέλος στην άμυνα και καταγράφοντας μέχρι σήμερα 130 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Adejo που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια παραμονής του Συλλόγου στην κατηγορία, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση