Ξεκινά το 13ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Αμφίκλεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 08:28 Ξεκινά το 13ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Αμφίκλεια

Το καθιερωμένο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5, που διοργανώνεται επί χρόνια από τον Τοπικό Σύλλογο Νέων Αμφίκλειας υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, επιστρέφει την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 μετά από απουσία δύο χρόνων εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως υπενθυμίζει ο Δήμος πρόκειται για το 13ο Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γήπεδο 5x5 του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου - Λυκείου Αμφίκλειας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022.

«Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν ιδιαίτερα το αγαπημένο τους άθλημα. Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, που έχει γίνει θεσμός και φημίζεται για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση», αναφέρεται στην πρόσκληση του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση