ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωσε και ο Κώστας Προβυδάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 09:48 ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωσε και ο Κώστας Προβυδάκης

Συνέχισε με τη δέσμευση ενός ακόμη αμυντικού ο ΠΑΣ Λαμία. Συγκεκριμένα η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 26χρονο (21/5/96) αμυντικό, Κώστα Προβυδάκη.

Για τον Προβυδάκη θα είναι η τρίτη σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας, έχοντας μέχρι τώρα καταγράψει 51 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας πετύχει κι ένα γκολ.

«Ο Προβυδάκης ο οποίος με το πάθος και την αγωνιστικότητά του βοήθησε την ομάδα μας να επιτύχει τον στόχο της παραμονής της στην κατηγορία θα συνεχίσει να προσφέρει στο Σύλλογο τις υπηρεσίες του και την ερχόμενη σεζόν. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση