Στη Λαμία ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ Πάρης Μπάμπης - Συνέντευξη Φέστα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 09:33 Στη Λαμία ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ Πάρης Μπάμπης - Συνέντευξη Φέστα

Επίσημη "πρώτη" την Πέμπτη…

Τον 23χρονο αμυντικό μέσο Πάρη Μπάμπη ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2, απέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία.

Με τα «κιτρινόμαυρα» είχε 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

«Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανυπομονώ να τους ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη «πρώτη» της ομάδας μπροστά στους φίλους της, την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 19:00’ στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”..

Πριν την αποκάλυψη του έμψυχου δυναμικού, θα προηγηθεί στις 12:00’ το μεσημέρι συνέντευξη τύπου του προπονητή του συλλόγου Τζιανλούκα Φέστα. Η συνέντευξη θα δοθεί στην Αίθουσα Τύπου του ΔΑΚΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση