Επιστροφή στη Λαμία για τον Θοδωρή Βασιλακάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 18:42 Επιστροφή στη Λαμία για τον Θοδωρή Βασιλακάκη

Παίκτης της Λαμίας είναι ξανά από σήμερα ο 34χρονος (20/7/88) μεσοεπιθετικός Θοδωρής Βασιλακάκης.

Η Λαμία ήταν ο τελευταίος του σταθμός στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2020-21 καταγράφοντας 23 συμμετοχές (μαζί με το κύπελλο) και πετυχαίνοντας 1 γκολ δίνοντας και 1 ασίστ.

Συνολικά στην κατηγορία έχει 20 γκολ σε 253 αγώνες, τους περισσότερους με τη φανέλα της Ξάνθης, αλλά και του Ατρομήτου και της Βέροιας. Έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την φανέλα των Χανίων.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Θοδωρής Βασιλακάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα της Λαμίας. Πρέπει να ξεχάσουμε όλοι την προηγούμενη χρονιά και να προσπαθήσουμε να κοιτάμε μόνο μπροστά και ψηλά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί μόνο αν γίνουμε όλοι μια οικογένεια και μια γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση