Δεύτερη θέση στη Διεθνή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου για τη Λαμιώτισσα βασιλική Κοτοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 09:24 Δεύτερη θέση στη Διεθνή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου για τη Λαμιώτισσα βασιλική Κοτοπούλου

Αργυρό μετάλλιο στη δισκοβολία για την αθλήτρια του «Έσπερος ΓΣ Λαμίας» Βασιλική Κοτοπούλου, στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Διεθνές μίτινγκ Ελλάδας - Κύπρου.

Η νεαρή δισκοβόλος με βολή στα 36,58 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Λαμιώτικου Σωματείου προς τη νεαρή αθλήτρια:

«Ο Έσπερος ΓΣ Λαμίας συγχαίρει την νεαρή αθλήτρια του, Κοτοπούλου Βασιλική για την επιτυχία της να καταλάβει την 2η θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 36.58μ στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου στον στίβο που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

Η Βασιλική πραγματοποίησε την "παρθενική" της εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας και τις ευχόμαστε να έχει στο μέλλον υγεία και περισσότερες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση