Αργύρης: Πάμε για Α2!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 20:11 Αργύρης: Πάμε για Α2!

Ανακοίνωση στήριξης της νέας διοίκησης Έσπερου Λαμίας - Ανανέωσε και ο Διαμαντής…

Λύνει τη σιωπή του για την αγαπημένη του ομάδα ,ο Γιώργος Αργύρης με δήλωση στήριξης της νέας διοίκησης του ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Λαμίας και τονίζοντας το μεγάλο στόχο τςη ανόδου στην Α2.

«Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της προεδρίας του ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ από την νέα διοίκηση, κυκλοφορούν πολλές κακές γλώσσες και συγκεκριμένοι κύκλοι αναπαράγουν κουτσομπολιά.

Ωστόσο, εγώ, ο Γιώργος Αργύρης δηλώνω υπεύθυνα, ορθά και κοφτά πως με την εμπειρία μου και τις δυνάμεις που έχω θα είμαι δίπλα στην ομάδα, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2», αναφέρει ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας.

Εντωμεταξύ η διοίκηση του Λαμιώτικου Σωματείου ανακοίνωσε μία ακόμη ανανέωση καλαθοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον guard Βασίλειο Διαμαντή, που πέρυσι έχασε μεγάλο μέρος του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

«Η ομάδα πάντα σταθερή στην άποψη ότι η υγεία των αθλητών είναι πάνω από όλα, αξιοποιεί την επιθυμία του αθλητή να προσπαθήσει να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα και να βοηθήσει την ομάδα μας στην νέα αγωνιστική χρονιά», αναφέρει η διοίκηση της ομάδας και εύχεται στο Βασίλη καλή αρχή και πάντα υγιής και δυνατός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση