ΤαεΚβοΝτο: 5η στον κόσμο η 17χρονη Λαμιώτισσα Ρίτα Κίτσιου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 08:44 ΤαεΚβοΝτο: 5η στον κόσμο η 17χρονη Λαμιώτισσα Ρίτα Κίτσιου - ΒΙΝΤΕΟ

Την 5η θέση στον κόσμο κατέκτησε η Λαμιώτισσα Αθλήτρια Κίτσιου Αγορίτσα - Αρτεμία του Αθλητικού Συλλόγου ΤαεΚβοΝτο Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα.

Η Ρίτα Κίτσιου έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στις 7/8/2022 στην Σόφια της Βουλγαρίας ως μέλος της Εθνικής ομάδας για ακόμη μία φορά και κατάφερε να είναι 5η στον κόσμο χάνοντας μία ανάσα πριν τα μετάλλια σε έναν αρκετά αμφιλεγόμενο αγώνα.

Η 17χρονη Λαμιώτισσα Αθλήτρια στον πρώτο αγώνα των 32 αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Βραζιλίας κερδίζοντας την με υπεροχή και στους δύο γύρους.

Στον δεύτερο αγώνα των 16 είχε απέναντι της  την Πρωταθλήτρια Κύπρου όπου και αυτή την νίκησε με υπεροχή και στους δύο γύρους.

Στον αγώνα για τα μετάλλια έχασε από την Κορεάτισσα Πρωταθλήτρια σε έναν αγώνα αρκετά αμφισβήτουμενο, παρόλα αυτά η επιτυχία της 17χρονης Λαμιώτισσας είναι τεράστια.

Η Ρίτα Κίτσιου φέτος έχει καταφέρει το απίστευτο μιας και πήρε πρόκριση σε όλα τα Ευρωπαϊκά ή Παγκόσμια Πρωταθλήματα και των τριών ηλικιακών κατηγοριών που θα μπορούσε να συμμετάσχει.

Σε περίπου ένα μήνα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21ετων με στόχο φυσικά ένα μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια με αυτήν την επιτυχία κατάφερε να πάρει το Άνευ για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε η ίδια η αθλήτρια, αλλά και η προπονήτριά της Ιωάννα Λιτοπούλου:

Δείτε βίντεο από τους αγώνες της Ρίτας Κίτσιου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση