Κυκλοφόρησαν οι κάρτες μέλους του ΑΟ Λαμίας 2013

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 19:41 Κυκλοφόρησαν οι κάρτες μέλους του ΑΟ Λαμίας 2013

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ενημέρωσε για την κυκλοφορία της καινούργιας ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022 -2023.

Καλεί λοιπόν όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της πόλης να σπεύσουν να προμηθευτούν τη νέα κάρτα ώστε να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της!!!

Η νέα ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ θα είναι προσωπική, θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες εντός έδρας της Volley League Γυναικών, του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς κι  όλων των φιλικών και θα στοιχίζει ΜΟΝΟ 50 Ευρώ.

Για τον Μήνα Αύγουστο, η διάθεση των καρτών, θα γίνεται στα καφέ «Sketch & Biberon» και αργότερα στο Δ.Α.Κ. Χαλκιοπούλειο Λαμίας κατά τις απογευματινές ώρες.

«Η υποστήριξη των φιλάθλων είναι πολύτιμη και απαραίτητη!!!

Πάμε δυνατά … για ακόμα πιο ψηλά στη Volleyball League !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση