10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης από 25 έως 28 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 14:04 10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης από 25 έως 28 Αυγούστου

Ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνει με τον «Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης», τον 10ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Αυγούστου, με αφετηρία και τερματισμό τα Λουτρά Υπάτης, με τρεις διανυκτερεύσεις και επίκεντροτων περισσοτέρων δράσεων και εκδηλώσεων το Νεοχώρι Υπάτης, περιλαμβάνοντας διαδρομές τεσσάρων ημερών και 220 χιλιομέτρων συνολικά, μέσα στο φυσικό κάλλος της Οίτης και των Βαρδουσίων.

Πρόκειται για μια ποδηλατική αθλητική διοργάνωση – γιορτή για την ορεινή ποδηλασία, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με πρώτιστο στόχο την ποδηλατική εμπειρία και την αγάπη για τη φύση, σε μέρη μοναδικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

Η διεξαγωγή του 10ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα,συμβάλλονταςστη γενικότερη διάδοση του αθλήματος της ποδηλασίας μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση