ΠΑΣ Λαμία: Στην πρεμιέρα με δέκα απουσίες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 12:53 ΠΑΣ Λαμία: Στην πρεμιέρα με δέκα απουσίες!

Τραυματισμοί και κορωνοϊός άλλαξαν τα σχέδια του Φέστα…

Με απουσίες, αλλά ηθικό για θετικό ξεκίνημα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League απόψε στις 21:30’ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Ο ΠΑΣ Λαμία στην 6η του σερί παρουσία στο μεγάλο πρωτάθλημα θα βρεθεί για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στοχεύοντας σε βαθμούς ή βαθμό.

Αν και ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να διαχειριστεί εκτός από τους τραυματισμούς των Καραμάνου και Μαρμεντίνι  και τις απρόβλεπτες απουσίες λόγω κορωνοϊού!

Γεγονός είναι ότι επιθετικά θα στηριχτεί σε κάποιους εκ των Μανούσου και Τσούκαλου συν τον νεοαποκτηθέντα Αργεντίνο Ντε Βινσέντι, καθώς και ο Μποάκιε που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες δεν είναι έτοιμος.

Επίσης στην άμυνα δίπλα στον Τζανετόπουλο δε θα βρεθεί ο Αντέτζο, ενώ και στο κέντρο αναγκαστικά θα λείψουν οι τρεις από τους τέσσερις που έχουν δοκιμαστεί ως «6αρι», Τζανδάρης, Μπεχαράνο και Γκέντσογλου. Απών και ο «αρχηγός» Σαράνοφ, αλλά και οι Ρόμανιτς, Γιακουμάκης που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην επίθεση.

Τα υπόλοιπα ονόματα της αποστολής είναι, Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης και Αναγνωστόπουλος.

Εντωμεταξύ όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο μπορούν να το κάνουν μόνο ηλεκτρονικά τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι κλειστά και ΔΕΝ θα υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους μπορούν να αγοράσουν μέχρι ΔΥΟ (2) απλά εισιτήρια για κατοίκους του Νομού Φθιώτιδας, ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ώρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ, και αφού βάλουν το ΑΜΚΑ τους στον Κωδικό Πιστοποιητικού που τους ζητείται, να συμπληρώσουν τα ακριβή στοιχεία των φιλάθλων για τους οποίους προορίζονται τα εισιτήρια.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων στον είναι:

Κερκίδες: 3, 4, τιμή: 40€

Κερκίδες: 5, 6, τιμή: 30€

Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 20€

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο

καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

*Τονίζεται ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

*Για όσους έχουν κάνει κράτηση διαρκείας μπορούν να το παραλάβουν μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21:00 από τα γραφεία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση