Πήρε έμπειρο επιθετικό η Λαμία - Ανακοίνωσε Στέφαν Ασκόφσκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 19:48 Πήρε έμπειρο επιθετικό η Λαμία - Ανακοίνωσε Στέφαν Ασκόφσκι

Την έναρξη της συναεργασίας της με τον έμπειρο ακραίο Σκοπιανό επιθετικό Στέφαν Ασκόφσκι, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο 30χρονος (24/2/92) εξτρέμ φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα της Σέπσι στη Ρουμανία από την οποία αποκτήθηκε με μεταγραφή. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 41 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ ξεπερνώντας τα 1.700 αγωνιστικά λεπτά.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μποτοσάνι, Σλάβια Σόφιας, Φορτούνα Σιτάρντ, Γκόρνικ Λέχζνα, Ερσίγκεσποτ, Παρτιζάν, Νόβι Παζάρ, Σκεντίγια, Στρόμσγκοντσετ, Νάρπεντακ, Ντόνι Σρέμ, Τελεοπτίκ και Βαρντάρ, ενώ είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Stefan δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της ομάδας της Λαμίας. Ελπίζω όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα να πάει ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση