Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας: Κατά των γυναικοκτονιών και της παιδικής βίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 22:15 Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας: Κατά των γυναικοκτονιών και της παιδικής βίας

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης» και ο  Φιλαθλητικός Όμιλος  Νέας Αρτάκης, διοργανώνουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τρεις αγώνες Φιλανθρωπικού σκοπού σε Δημόσιο Δρόμο στη Χαλκίδα  με τον διακριτικό τίτλο “ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ”.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος κατά της ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό

Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 18 ετών καθώς και μικρότεροι με την έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους

Το δικαίωμα συμμετοχής δύναται να αλλάξει ανάλογα με τις  τροποποιήσεις στους κανόνες ελέγχου των λοιμώξεων, τις συστάσεις  και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών.

  • 12km εκκίνηση 10:30πμ κόστος συμμετοχής 10€
  • 5km εκκίνηση 10:20πμ κόστος συμμετοχής 7€
  • 1.000μ εκκίνηση 09:50πμ μέχρι 10:10πμ ανάλογα την ηλικία με κόστος συμμετοχής 2€

Οι συμμετέχοντες στα 12 και 5 χιλιόμετρα θα μπουν σε κλήρωση για ένα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.  Η κλήρωση θα γίνει την περίοδο των γιορτών στο τέλος του έτους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο site του Καλού Σαμαρείτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης των 12km θα πάρουν δώρο από ένα 3/ημερο ταξίδι για 2 άτομα  στην Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση