Χρυσόστομος Καρέλλης: «Τα είδαμε όλα ανάποδα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:27 Χρυσόστομος Καρέλλης: «Τα είδαμε όλα ανάποδα»

Άτυχος στάθηκε ο Χρυσόστομος Καρέλλης με συνοδηγό το Λεωνίδα Μαχαίρα και το CITROEN C3 στην 10η ειδική του Ταρζάν.

Σε μια στροφή το αμάξι βρέθηκε ανάποδα και σε θέση δίπλα στην άκρη του δρόμου ώστε να μην μπορεί να επιστρέψει στο οδόστρωμα.

Διαβάστε και την ανάρτηση που έκανε:

«Δυστυχώς όλα είναι στο πρόγραμμα, ένα λάθος στην είσοδο της στροφής και τα είδαμε  όλα ανάποδα! Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε έτσι όπως έχει καθίσει  οπότε τέλος για σήμερα!

Ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον!!»

Το Λαμιώτικο πλήρωμα πήγαινε εξαιρετικά στο δύσκολο αγώνα, βρισκόταν στην 25η θέση μέχρι και το πρώτο πέρασμα του Περιβολίου μόλις 11.54.1 πίσω από τον εκπληκτικό Thierry NEUVILLE και το HYUNDAI i20 που είναι στην 1η θέση στο μέσον της 2ης ημέρας.

Το 1-2 των Κορεατικών αμαξιών έσπασε για 1,3 δευτερόλεπτα ο Φινλανδός Esapekka LAPPI με το Yaris, αφήνοντας πίσω τον Εσθονό Ott TÄNAK στην 3η θέση, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο διαφορικό.

Δείτε την ανάρτηση του Χρυσόστομου Καρέλλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση