Σε εξέλιξη ο 10ος Ποδηλατικός άθλος στα βουνά της Ρούμελης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 15:29 Σε εξέλιξη ο 10ος Ποδηλατικός άθλος στα βουνά της Ρούμελης (ΦΩΤΟ)

Οι πρώτες εικόνες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 10ος Ποδηλατικός άθλος στα βουνά της Ρούμελης, ο οποίος είχε προγραμματιστεί αρχικά από 25 έως 28 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Ο Ποδηλατικός άθλος ήδη ξεκίνησε σε νέες διαδρομές και θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου.

Με την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Λαμιέων και τη βοήθεια της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, προέκυψαν οι νέες διαδρομές του άθλου που θα πραγματοποιηθεί 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, με σημείο εκκίνησης, τερματισμού και διανυκτερεύσεων, την Ι.Μ Μεταμόρφωσης Σωτήρος Γοργοπόταμου.  

Όπως κάθε χρόνο, ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης αποσκοπεί στη διοργάνωση μίας αθλητικής γιορτής για την ορεινή ποδηλασία, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με πρώτο γνώμονα την ποδηλατική εμπειρία και την αγάπη για τη φύση.  

Για αυτό το λόγο, για πρώτη φορά φέτος γίνεται δεκτή η χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων, μετά από πολυάριθμα αιτήματα ποδηλατών με ηλεκτρικά ποδήλατα που χρόνια τώρα θέλουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις του Άθλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση