Νίκη και μόνο νίκη βλέπει η Λαμία κόντρα στο Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 12:15 Νίκη και μόνο νίκη βλέπει η Λαμία κόντρα στο Λεβαδειακό

Η παράδοση είναι με το μέρος των Φθιωτών που αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο»…

Με στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στην έδρα της στο «Αθανάσιος Διάκος» σήμερα στις 19:30’ τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μετρά δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες μέχρι σήμερα, εκ των οποίων μία και μία αντίστοιχα είναι στην έδρα της (με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης).

Παραδοσιακά η Λαμία δεν έχει ηττηθεί ποτέ από το Λεβαδειακό στην έδρα της ενώ μετρά 8 νίκες σε 13 αγώνες.

Στόχος είναι το «τρίποντο» που θα δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά και μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια, καθώς μέχρι σήμερα αρκούνταν στις εντυπώσεις!

Για το σημαντικό αυτό παιχνίδι ο Ιταλός ανακοίνωσε μια 20αδα, που διαφέρει ως προς την τελευταία αποστολή στο Περιστέρι σε τρία πρόσωπα.  Ένα από αυτά ο Μποάτσι που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Νούνιεζ που είναι πανέτοιμος. Ομοίως επέστρεψε και ο Μαρμεντίνι.

Μπάμπης, Βασιλακάκης και Τσούκαλος, που ήταν στην αποστολή με Ατρόμητο και έπαιξαν και στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, έμειναν εκτός, όπως και οι Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου και Ρόμανιτς, που πήραν επίσης χρόνο στη Νέα Ιωνία. Τραυματίας παραμένει ο Καραμάνος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιεζ, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση