Λαμία: 3ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών “ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2022”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 08:00 Λαμία: 3ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών “ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2022”

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνει στην πόλη μας για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά, θεσμό πλέον στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ, «Λεωνίδεια 2022».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 7 με 9 Οκτωβρίου 2022 στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας, με την συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Αιγάλεω, ομάδες όπου αγωνίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και παγκόσμιου γυναικείου βόλεϊ και υπόσχονται εντυπωσιακούς αγώνες.

Το Τουρνουά, που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών που ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό, με γενική είσοδο 7€ ανά ημέρα και για τους δύο αγώνες του προγράμματος.

«Η στήριξή σας στην προσπάθειά μας, μας είναι όπως κάθε χρόνο απαραίτητη, γιατί είστε και θα είστε ο 7ος παίκτης μας για την εδραίωσή μας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League Γυναικών.

»Ο Α.Ο. Λαμίας ευχαριστεί για τη στήριξή του τον Δήμο Λαμιέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολο, καθώς και όλους τους χορηγούς της ομάδας!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση