Νέα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:45 Νέα απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την ΕΠΣ Φθιώτιδας

Νέα επεισόδια στο θέμα της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, μετά την κατάθεση νέων αιτημάτων από τις δύο πλευρές.

Με σημερινή του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας απέρριψε το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής στην πλευρά Κορδολέμη που ζητούσε το διορισμό προσωρινής διοίκησης κι έκανε δεκτή την παρέμβαση του αθλητικού Σωματείου «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας» και τεσσάρων ακόμη προσώπων που είχαν εκλεγεί ως αναπληρωματικοί στις εκλογές του 2021, ως προς το κύριο αίτημά τους.

Σύμφωνα με αυτό οι αναπληρωματικοί που προέκυψαν από την εκλογική διαδικασία αρκούν να σχηματίσουν πλήρες Διοικητικό Συμβούλιο .

Συνολικά είναι 16 άτομα (1 άτομο δεν πήρε ψήφο και αποκλείεται). Ο πρώτος σε ψήφους Βαγγέλης Ασημωτός, ως μέλος της προηγούμενης διοίκησης που δεν είχε διαπιστώσει κι εκείνη το πρόβλημα με το σωματείο που δεν είχε δικαίωμα ψήφου, πρέπει να κηρυχθεί κι αυτός έκπτωτος ώστε να μην έχει ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον και το νέο ΔΣ (σύμφωνα πάντα με την διαπιστωτική πράξη από τη ΓΓΑ).

Σε βάρος της τελευταίας απόφασης πάντως αναμένεται αίτημα ανάκλησης από την πλευρά Κορδολέμη που περιμένει την κύρια εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Νοεμβρίου, θεωρώντας παράνομη την έκπτωσή τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ο επόμενος αναπληρωματικός σύμβουλος οφείλει να καλέσει τα υπόλοιπα μέλη για τη συγκρότηση νέου ΔΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση