Ρεκόρ αγώνων από τον Αναγνώστου στα 10 χλμ που άνοιξαν τον αυθεντικό Μαραθώνιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 08:30 Ρεκόρ αγώνων από τον Αναγνώστου στα 10 χλμ που άνοιξαν τον αυθεντικό Μαραθώνιο

1η θέση για τη Χαλκιδέα Μαρινάκου και στη 2η θέση η επίσης αθλήτρια του Σάββα Κουμπούρα Ισμήνη Παναγιωτοπούλου…

Με τον αγώνα Δρόμου 10χλμ ΟΠΑΠ και την εκκίνηση Αγώνα Universities Night Run OPAP, άνοιξε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, έφτασε πρώτος με ρεκόρ αγώνων ο Λαμιώτης αθλητής της Αναγέννησης και Πρωταθλητής Ελλάδος στην απόσταση, Μάριος Αναγνώστου.

Ο Σούπερ Μάριο διένυσε την απόσταση από τη Λεωφόρο Αμαλίας σε 30:08, αφήνοντας στη 2η θέση τον Παναγιώτη Πετρουλάκη που έκανε 31:05 και στην 3η θέση τον Danijel Pecek με 32:18.

Θυμίζουμε ότι ο Αναγνώστου ήταν και πέρυσι πρώτος αλλά στα 5 χιλιόμετρα.

Στο βάθρο όμως ανέβηκε μία ακόμη αθλήτρια του Σάββα Κουμπούρα, καθώς η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) κατέλαβε τη 2η θέση στις γυναίκες με 35’ ακριβώς και συνολικά στην 20η θέση.

Επίσης στη 12η θέση τερμάτισε με τον πολύ καλό χρόνο 40:08 η Μαργαρίτα Φρυγανιώτη.

Στην 1η θέση στις γυναίκες (και 12η στη γενική) ήταν η Χαλκιδέα πρωταθλήτρια στον ανώμαλο δρόμο Αναστασία Μαρινάκου με χρόνο 33:38.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση