ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Βόλος – Παναθηναϊκός: «Τρέλα» στη βροχή από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – Παναθηναϊκός: «Τρέλα» στη βροχή από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό

Φοβερή ατμόσφαιρα παρά την κακοκαιρία στο Βόλο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Βόλο για την 8η αγωνιστική της Super League και περίπου 15.000 οπαδοί του αψήφησαν τη βροχή και έδωσαν το “παρών” στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η κακοκαιρία δεν επηρέασε το κόσμο του “τριφυλλιού” και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σαν στο σπίτι του, στον εκτός έδρας αγώνα με το Βόλο για τη Super League, όπου διεκδικεί νίκη κορυφής.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους μέσα στη βροχή, δημιουργώντας φοβερές εικόνες στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η βροχή “χάλασε” πάντως την εκδρομή για πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού.
Pink Run Atalanti 2026 – 400 άνθρωποι ένωσαν τα βήματά τους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Pink Run Atalanti 2026 – 400 άνθρωποι ένωσαν τα βήματά τους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες αποκαλύψεις από τις καταθέσεις των δύο μαρτύρων για τα στημένα του μπάσκετ: Το δώρο με τον Γιαννάκη και οι απαιτήσεις της Τσαρούχα, «τα χρήματα ήταν σε χαρτοπετσέτες»
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Έστησαν» αγώνα που ήταν προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Καταθέτει παράσταση υποστήριξης κατηγορίας