Με 350 συμμετοχές οι κολυμβητικοί αγώνες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 08:12 Με 350 συμμετοχές οι κολυμβητικοί αγώνες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία οι 1οι κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών στη Λαμία με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών.

Μια γιορτή της κολύμβησης με τη συμμετοχή 350 και πλέον αθλητών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κολυμβητήριο της Λαμίας με τη διεξαγωγή για πρώτη φορά των 1ων κολυμβητικών αγώνων για τη φετινή σεζόν, προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξένησε ο Δήμος Λαμιέων που αποτελεί επίσημη διοργάνωση της Κολυμβητικής ομοσπονδίας και της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Τα «δελφίνια» των Λαμιώτικων κολυμβητικών συλλόγων και της ευρύτερης περιοχή και των δυο κατηγοριών, ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, της οργάνωσης και της κολυμβητικής δεινότητας των αθλητών σε υγιή ανταγωνισμό.     

Στο κολυμβητήριο της Λαμίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος, μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής την ταμία Ελευθερία Σαραντίδου καθώς και της Περιφερειακής Επιτροπής και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων χαιρετίζοντας τη μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση, αναφέρθηκε στη συμβολή του Δήμου στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα υπερτονίζοντας την ανακαίνιση και αναβάθμιση του ανοικτού κολυμβητηρίου και  την εν εξελίξει κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου κλειστού κολυμβητηρίου στο Χαλκιοπούλειο Αθλητικό Συγκρότημα που θα αλλάξει το επίπεδο στα κολυμβητικά δρώμενα της περιοχής με τη δυνατότητα διεξαγωγής ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς διοργανώσεων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τους 1ους κολυμβητικούς αγώνες στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση