Η αποστολή της Λαμίας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 08:16 Η αποστολή της Λαμίας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Να αφήσει πίσω της την άσχημη εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Άρη θέλει η ομάδα του Φέστα…

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το τελευταίο ματς του α’ γύρου (13η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (13/11, ώρα 18;00’).

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θέλει να αφήσει πίσω της την απογοητευτική εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Άρη και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Δεν είναι μόνο το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και το βαθμολογικό που «καίει» τη Λαμία για το «τρίποντο», καθώς έχει την ευκαιρία να κλείσει το γύρο με +5 από τη ζώνη υποβιβασμού, ή ακόμη να πιάσει την 9η θέση. Κι όλα αυτά με μία και μόνο νίκη για αυτό η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη…

Η 20αδα πάντως που ανακοίνωσε ο Φέστα έχει έναν επιπλέον επιθετικό μέσα, καθώς ο Μαρμεντίνι πήρε τη θέση του Μπεχαράνο που ήταν ο παίκτης που αποβλήθηκε στο «Βικελίδης» και άνοιξε το δρόμο της κατάρρευσης! Στην 20αδα υπάρχει μία ακόμη αλλαγή καθώς τη θέση του Τζανετόπουλου που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έπαιξε σε ένα ακόμη παιχνίδι, πήρε ο Μπενίτεζ.  

Ομοίως εκτός των πλάνων του Ιταλού παραμένουν οι Ρόμανιτς, Γκέντσογλου, Τσούκαλος, Βασιλακάκης και Μπάμπης.

Ας δούμε την αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Μπενίτεζ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος,Μαρμεντίνι, Μποάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση