Ο Σάββας Παντελίδης νέος προπονητής της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:20 Ο Σάββας Παντελίδης νέος προπονητής της Λαμίας

Το όνομά του είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή της απομάκρυνσης του Τζιανλούκα Φέστα, αλλά είχε διαψευστεί…

Ο 57χρονος (7/4/65) Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Από τους πιο γνωστούς Έλληνες προπονητές, δέχτηκε την πρόταση από τους «κυανόλευκους» αμέσως μετά την επισημοποίηση της απομάκρυνσης του Ιταλού Τζιανλούκα Φέστα, ωστόσο η είδηση τότε είχε διαψευστεί.

Τελικά ο έμπειρος τεχνικός εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) στη Λαμία, όχι ως απλός επισκέπτης ή περαστικός.

Το ρεπορτάζ θέλει να προηγήθηκε ένας μαραθώνιος επαφών και διαβουλεύσεων με το μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου πριν ο Αθηναίος προπονητής αποφασίσει να έρθει στη Φθιωτική πρωτεύουσα για διά ζώσης συζητήσεις και ενώ η «κυανόλευκη» ΠΑΕ επέμενε στη διάψευση των πληροφοριών.

Ο ίδιος άφησε το αυτοκίνητό του σε κεντρικό πάρκινγκ πλησίον της πλατείας Ελευθερίας και στη συνέχεια τον είδαμε να ανεβαίνει στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ομάδας.

Ο Σάββας Παντελίδης την προηγούμενη σεζόν δούλεψε στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσσού.

Ένα χρόνο νωρίτερα είχε βρεθεί για τελευταία φορά αντίπαλος με την ομάδα της Λαμίας στα πλέι άουτ με την ομάδα του Ατρομήτου την οποία πρωτοανέλαβε τον Ιανουάριο του 2019.

Στην 20ετη καριέρα του ως προπονητής, έχει συνδέσει επίσης το όνομά του με τον Αστέρα Τρίπολης και την πρόκριση στα προκριματικά του Europa League, ενώ υπήρξε και προπονητής του Άρη, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού. Είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Γιώργου Παράσχου στην Χαλκηδόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση