Φέστα τέλος! Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 08:02 Φέστα τέλος! Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία

Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για 5 εβδομάδες λόγω Μουντιάλ, θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Λαμία για να γυρίσει το αρνητικό κλίμα και να διορθώσει τη βαθμολογική του θέση.

Με τη λήξη του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό και της απογοητευτικής εμφάνισης, η «κυανόλευκη» διοίκηση προχώρησε σε αντικατάσταση του προπονητή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Gianluca Festa.

Ο Ιταλός προπονητής, συνέβαλε τα μέγιστα στην δύσκολη περσινή παραμονή της ομάδας μας στη Super League 1 και εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  ευχαριστεί θερμά τόσο τον Gianluca Festa, όσο και τον συνεργάτη του, Αντωνόπουλο Θοδωρή για την συνεργασία και τους εύχεται ό,τι το καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση