Στο Camp Αξιολόγησης αθλήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:26 Στο Camp Αξιολόγησης αθλήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας

21 με 22 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη…

Στο camp αξιολόγησης Κορασίδων (Κ15), (Νεανίδων (Κ17) & Νέων Γυναικών (Κ20), που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Νεάπολης της Θεσσαλονίκης 21 με 22 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν πέντε αθλήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας, κατόπιν πρόσκλησης των Ομοσπονδιακών προπονητών.

Συγκεκριμένα, έχουν κληθεί  από την προπονήτρια Νέων Γυναικών και Νεανίδων, Ευτυχία Καραγιάννη οι αθλήτριες, Ηλιάνα Αποστολοπούλου και Ανθή - Μαρία Ντζούνου και από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Κορασίδων (Κ15), Γιώργο Τσόκα, οι αθλήτριες, Βασιλική Ρεντίφη, Ιωάννα Τσιλίκα και Ευαγγελία Τσόγκα.

«Οι αθλήτριες της Ν.Ε.Λ, νιώθουν δικαιωμένες για τις προσπάθειες τους στην πισίνα και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ομάδας το οποίο συγχαίρει τους προπονητές της ομάδας, Καλοπήτα Κώστα και Κωστοπούλου Ελίνα «για την προσπάθεια που γίνεται, παρά τις όποιες αντιξοότητες στα τμήματα υποδομών και στις ακαδημίες και εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση