Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Πως θα παρακολουθήσετε τον αγώνα με ΑΟ Κατενάτσιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:54 Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Πως θα παρακολουθήσετε τον αγώνα με ΑΟ Κατενάτσιο

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου…

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του ΠΑΣ Λαμία 1964 σχετικά με την είσοδο στο Χαλκιοπούλειο για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου (18:30) με αντίπαλο τον Α.Ο. ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

Η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 18:10’ με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).

Σημειώνεται ότι η κάρτα φιλάθλου 2021-22, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τους κατόχους της, εξαιτίας των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων την περσινή περίοδο, ισχύει και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Στην αναμέτρηση θα παρευρεθεί κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας Νίκος Αυλωνίτης

«Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε την ομάδα μας και σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα για να επανέλθει στις επιτυχίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση