Volley League Γυναικών: Τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ υποδέχεται ο ΑΟΛ 2013

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 23:28 Volley League Γυναικών: Τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ υποδέχεται ο ΑΟΛ 2013

Μεγάλο παιχνίδι για τον ΑΟ Λαμίας 2013 αυτό το το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο.

Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη θα υποδεχτούν στις 18:00’ τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην 1η θέση αήττητος και χωρίς βαθμολογική απώλεια!

Στόχος να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις όπως απέναντι στον Άρη, τον οποίο και κέρδισαν εκτός έδρας, φτάνοντας στους 10 βαθμούς και την 8η θέση.

Η πρόσκληση της διοίκησης του Λαμιώτικου συλλόγου:

«Η ομάδα μας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στο Χαλκιοπούλειο. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη, θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όπως ο αυριανός! Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ηλία Αγγέλη ώστε να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι στον ΠΑΟΚ!»

Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Γούβαλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση