Η πρώτη επίσημη αποστολή του ΠΑΣ Λαμία με Παντελίδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 09:10 Η πρώτη επίσημη αποστολή του ΠΑΣ Λαμία με Παντελίδη

Σήμερα κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας…

Την πρώτη του επίσημη 20αδα ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης για το σημερινό (14/12, ώρα 18:00’) παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, με την Καλλιθέα για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μια δυνατή δοκιμασία ενόψει και της έναρξης του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση δεν έχει εκπλήξεις με τους νεαρούς Λαμπρόπουλο και Κοντονίκο να είναι σε αυτή, ενώ απουσιάζουν Καραμάνος, Τσούκαλος, Γκέντσογλου και Ρόμανιτς. Επίσης ο Βασιλαντωνόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Νούνιεζ, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μποάκι, Κοντονίκος.

*Εισιτήρια μπορείτε να πάρετε από τα γραφεία της ομάδας μέχρι τις 15:00'

Οι τιμές:

 Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 5€

Κερκίδες: 3, 4, 5,6 τιμή: 10€

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του, Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση