ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα στην «Αγιά Σοφιά» για νέο ξεκίνημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 09:12 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα στην «Αγιά Σοφιά» για νέο ξεκίνημα

Δύσκολη αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Super League για την ομάδα της Λαμίας.

Με το Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της, η Λαμία καλείται να αφήσει πίσω της τις αρνητικές εμφανίσεις του τελευταίο μήνα και φυσικά την τελευταία ισοπαλία με την Καλλιθέα και να δείξει το πρόσωπο που όλοι οι φίλοι της περιμένουν, απέναντι στην ΑΕΚ και μάλιστα στο κάστρο της στην «Αγιά Σοφιά» (17:00’).

Ο έμπειρος κόουτς άφησε εκτός αποστολής για αυτό το δύσκολο ματς τόσο τον Καραμάνο, όσο και τους Ασκόφσκι, Ρόμανιτς και Γκέντσογλου. Επιπλέον εκτός είναι και οι δύο Λατινοαμερικανοί Μπενίτεζ και Μαρμεντίνι. Δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής ο Βασιλαντωνόπουλος.

Η Λαμιώτικη 20αδα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μποάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση