ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 08:14 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννινα

Πως θα προμηθευτείτε εισιτήριο…

Χωρίς Τσιλούλη και Μποάκι, αλλά με Καραμάνο, Τσούκαλο και Μαργαρίτη, συμπληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (29/12) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Σάββας Παντελίδμης ανακοίνωσε αυτή τη φορά 21 ποδοσφαιριστές για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.

Με «τρίποντο» αφήνει πίσω όχι μόνο τους Γιαννιώτες αλλά ακόμη τρεις ομάδες πιάνοντας την 10η θέση, γεγονός που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία, με δεδομένο ότι από την επόμενη αγωνιστική θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι παίκτες που αποκτήθηκαν στο ενδιάμεσο.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Μαργαρίτης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Τσούκαλος

Δείτε πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο ΕΔΩ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από το Σύνδεσμο Αρκαδίας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου και Γιώργο Χριστοδούλου από Αρκαδία και Ημαθία αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία.

Τέλος στον έλεγχο του VAR θα βρίσκεται ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα, με ΑVAR τον Παντελή Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση