Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 23:05 Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές ο Έσπερος Λαμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, κάνοντας χρήση του ευεργετικού δικαιώματος κανονισμού της Ε.Ο.Κ. περί θυγατρικών ομάδων, ανακοίνωσε την απόκτηση των guard Δημήτρη Μαντίκου από την Αναγέννηση Καρδίτσας και του Γιάννη Βαζούκη από την ομάδα TRIKALA BASKETBALL 2022.

Ο Δημήτρης Μαντίκος κατάγεται από το Αστρος Κυνουρίας γεννήθηκε το 2002, έχει ύψος 1,92μ. Αθλητής με μακρά μπασκετική παιδεία, έδειξε το ταλέντο του από τις μικρές ηλικίες, συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας την ομάδα του Προμηθέα Πατρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ,που επέτρεψε την μεταγραφή ενός βασικού της παίκτη.

Ο Γιάννης Βαζούκης γεννήθηκε το 2002, έχει ύψος 1,94μ , αγωνίζεται  στις  θέσεις των  guard, και το προηγούμενο διάστημα  αγωνίσθηκε με την ομάδα TRIKALA BASKETBALL 2022, στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Ο Έσπερος χρειαζόταν έναν guard με διαφορετικά χαρακτηριστικά των υπολοίπων συμπαικτών και πιστεύουν ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ομαδική ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοίνωσε την συνεργασία με τον αθλητή Γιώργο Μπακέα.

Ο Γιώργος Μπακέας γεννήθηκε το 1997, έχει ύψος 2,00μ και αγωνίζεται  στην  θέση του small forword και το προηγούμενο διάστημα  αγωνίσθηκε με την ομάδα της ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ, στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Ο Γιώργος ταιριάζει αγωνιστικά με την φιλοσοφία της ομάδας και μπορεί να βοηθήσει τόσο στο αμυντικό ,όσο και στο επιθετικό παιχνίδι μας.

Τον καλωσορίζουμε στον οργανισμό του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και γνωρίζοντας τον άριστο χαρακτήρα του, ευχόμαστε οι στόχοι του να ταυτιστούν με τους στόχους της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση