ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή Μποάκι με ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 08:35 ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή Μποάκι με ΠΑΟΚ

Κόντρα στον δυνατό ΠΑΟΚ, η ομάδα της Λαμίας καλείται επειγόντως να κάνει μια καινούρια αρχή ώστε να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήσεις βαθμούς στην έδρα σου ανεξαρτήτου αντιπάλου και οι φίλαθλοι της ομάδας ελπίζουν τουλάχιστον αυτό να το δουν στο πάθος και τη θέληση των παικτών.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα εκτός από την επιθετική ανυπαρξία, δείχνει και σοβαρό πρόβλημα αμυντικό. Μόνο στο φιλικό με το Λεβαδειακό δεν παραβιάστηκε η «κυανόλευκη» εστία, ενώ με Παντελίδη στον πάγκο μετρά στο παθητικό της 11 γκολ.

Σε επίσημες διοργανώσεις η ομάδα μετράει δύο «τριάρες» εκτός έδρας και έχει υποχρεωθεί εντός σε δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1. Η μία με την Καλλιθέα που είναι μία κατηγορία παρακάτω και έχασε τη νίκη στο 88’.

Κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» (19:30’) μοιάζει τελικός και ο Σάββας Παντελίδης θα έχει αυτή τη φορά μαζί του και τον Μποάκι, που επιστρέφει από τραυματισμό καθώς και τον Σαράνοφ.

Απών αντίθετα είναι ο Μανούσος που δήλωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι για την έκτιση της ποινής των καρτών, ενώ στην αποστολή δε συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο επιθετικοί οι Καραμάνος και Τσούκαλος. Εκτός παραμένει και πάλι ο Σλίβκα που είναι άρρωστος αλλά και οι Ασκόφσκι, Γκέντσογλου.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Μαρτίνεθ, Μποάκι, Ρόμανιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση