Ενισχύει την άμυνά του με Παύλαβετς ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 08:02 Ενισχύει την άμυνά του με Παύλαβετς ο ΠΑΣ Λαμία

Μία ακόμη μετεγγραφή ανακοίνωσε μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο ΠΑΣ Λαμία.

Συγκεκριμένα παίκτης των «κυανολεύκων» είναι πλέον με τη μορφή δανεισμού από τη Ρωσική Όρενμπουργκ, ο 26χρονος Λευκορώσος αμυντικός Αλεξάντερ Παύλαβετς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets, με τη μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας με την οποία φέτος είχε  12 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σε Ντινάμο Μπρεστ, Τορπέντο Ζοντίνο, Νεμάν Γκρόντνο και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ο παίκτης επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 22 στη φανέλα του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Aliaksandr δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λαμίας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και θα προσπαθήσω  να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση