Τένις: Έκοψε την πίτα του ο Φ.Ο.Α.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 07:55 Τένις: Έκοψε την πίτα του ο Φ.Ο.Α.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας το Σάββατο 21/01/2023 στο Κέντρο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. 

Η αίθουσα γέμισε με χαμόγελα και διασκέδαση από αθλητές του συλλόγου μας, γονείς και φίλους του τένις. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η βουλευτής της Ν.Δ. Ελένη Μακρή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης εκπρόσωποι της Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής καθώς και εκπρόσωποι των κομμάτων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές-τριες του συλλόγου μας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την χρονιά που πέρασε: Χριστόφορος Μανόπουλος, Βασιλική Τρίγκα, Στέλιος Τρίγκας, Ζαχαρίας Παπαλουκάς, Νικόλαος Γαβριηλ, Νικόλαος Μανόπουλος, Γώργος Βαρβεράκης, Δέσποινα Κιοφεντζόγλου καθώς και το προπονητικό team του συλλόγου.

Τέλος τιμήθηκαν ο Ευθύμιος Καραΐσκος Δήμαρχος Λαμιέων και ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του ΟΠΑΣΤΕ Ηλίας Κυρμανίδης. Ακολούθησε η κοπή της πίτας με πλούσια δώρα για τους τυχερούς και η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό ποτό και μουσική μέχρι αργά την νύχτα. Σύσσωμο το Δ.Σ. και ο Προέδρος Γιώργος Μανόπουλος σας εύχονται Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, δημιουργία και επιτυχίες.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση