ΠΑΣ Λαμία: Παίζει το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 12:59 ΠΑΣ Λαμία: Παίζει το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά

Προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα για την ομάδα του Παντελίδη…

Με οδηγό τη νίκη στις Σέρρες πριν από οκτώ ημέρες, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα (26/1) στις 17:30’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» την ομάδα έκπληξη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Το 1-2 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ακόμη και με ισοπαλία, αν και απαίτηση των φίλων της είναι μια καθαρή εμφάνιση που θα λειτουργήσει και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση πρόκρισης των «κυανολεύκων», αυτή θα είναι η 4η σε ημιτελική φάση και η 2η σερί στα μόλις 6 χρόνια ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία!

Για το συγκεκριμένο ματς ο Παντελίδης άφησε αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής και θα δηλώσει τους παρακάτω:

Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Κοντονίκος,Τσούκαλος.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά η Λαμία θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με το Δικέφαλο του Βορρά να έχει το προβάδισμα μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα αλλά και την ακόμη μεγαλύτερη νίκη μέσα στην έδρα του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση