ΠΑΣ Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 08:06 ΠΑΣ Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Το τρίποντο μπορεί να τη φέρει στη 12η θέση κι ακόμη πιο κοντά στην 11η

Αγώνας «ζωής ή θανάτου» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι (30/1, ώρα 19:30’) που θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Ιωνικό.

Οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, λύνουν τις διαφορές τους σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά. Για τη Φθιωτική ομάδα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία να απομακρυνθεί εφτά ολόκληρους βαθμούς από την τελευταία θέση και αν τα αποτελέσματα κυλήσουν «φυσιολογικά», να βρεθεί στη 12η θέση κι ακόμη στους -3 από την 11η!

Όλα αυτά βέβαια είναι υποθετικά σενάρια και πρέπει πάνω από όλα η ομάδα να δείξει τις δυνατότητές της και να πάρει τη 2η φετινή της νίκη άρα και τους τρεις βαθμούς.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει εφτά παίκτες που δε χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στο Παραλίμνιο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πιο αναλυτικά «επιστρέφουν» Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμπάντα, Νούνιες, Μπεχαράνο και Ρόμανιτς. Οι τελευταίοι συμμετέχουν μεταξύ άλλων στις θέσεις των Αντέτζο, Γκοράνοφ και Τσούκαλου. Επίσης εκτός των «μικρών» που συμμετείχαν στην αποστολή του Κυπέλλου, παραμένουν εκτός οι Καραμάνος, Γκέντσογλου, Βασιλακάκης, αλλά και ο ανέτοιμος Τόσιτς που μόλις αποκτήθηκε από τον σύλλογο.

Η αποστολή, που αποτελείται από 21 άτομα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Ρόμανιτς.

Απέναντι στον Ιωνικό, η Λαμία μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο ΔΑΚΛ την περσινή σεζόν είχε νίκη στην κανονική περίοδο και ήττα στα play off. Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ομάδας της Νεάπολης θα βρεθεί ο Μιχάλης Γρηγορίου ο άνθρωπος που είχε αλλάξει τη φυσιογνωμία της Λαμίας πριν από δύο χρόνια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 20-21.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση