ΠΑΣ Λαμία: Με νέα πρόσωπα σήμερα στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:59 ΠΑΣ Λαμία: Με νέα πρόσωπα σήμερα στο Βόλο

Όλοι τελικοί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος…

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αντίπαλο τον Βόλο, δοκιμάζεται απόψε στις 20:00, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2022-2023, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι ένας ακόμη τελικός μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Κόντρα στο Βόλο, η αποστολή περιλαμβάνει και τον νεοαποκτηθέντα Τζέισον Μεντίνα, ενώ θα απουσιάσουν Ρόμανιτς λόγω ίωσης και ο Ντε Βινσέντι για την καλύτερη διαχείριση του ρόστερ ενόψει των απανωτών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σημειώνουμε ότι το επόμενο παιχνίδι για τη Λαμία με τον Άρη άλλαξε ημερομηνία και θα γίνει Κυριακή (5/3/23, ώρα 17:30’), ενώ πριν και μετά από αυτό υπάρχουν οι αγώνες Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης στο Βόλο δε θα είναι ο Τσόσιτς που είναι καλά από θέμα τραυματισμού αλλά ανέτοιμος. Δεν συμπεριλαμβάνεται και αυτή την αγωνιστική στα σχέδια του νέου τεχνικού ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Αλεξέι Κοσέλεφ και κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Γκαραβέλης, ενώ στην 20αδα είναι και πάλι ο Γιάννης Νικοπολίδης. Εκτός αποστολής παραμένουν Αντέτζο, Σαράνοφ και Μπεχαράνο. Επιστρέφει τέλος αυτή την αγωνιστική ο Σιμόν που απουσίαζε λόγω τιμωρίας με Ολυμπιακό.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Μεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση