ΠΑΣ Λαμία: Εκπλήξεις με την επιστροφή ποδοσφαιριστών στην 20αδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 09:00 ΠΑΣ Λαμία: Εκπλήξεις με την επιστροφή ποδοσφαιριστών στην 20αδα

Αρκετές αλλαγές ενόψει των "τελικών" του πρωταθλήματος…

Μπορεί η πρόκληση ενός τελικού Κυπέλλου να είναι μεγάλη, ο ΠΑΣ Λαμία όμως έχει μπροστά του εννέα ακόμη τελικούς πρωταθλήματος προκειμένου να σώσει την κατηγορία.

Έτσι η ανακοίνωση της αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 01/03 στις 18:00’), στο ΔΑΚΛ “Αθ. Διάκος”, περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις.

Η είδηση είναι ότι επανέρχεται ο Αντέτζο, αλλά και οι Βασιλακάκης, Τσούκαλος, με τους μικρούς, Τρόπουλο και Κοντονίκο.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Κορνέζος και Τζανδάρης (για 1η φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι χωρίς να συντρέχει λόγος καρτών), αλλά και οι Βέργος, Τσόσιτς, Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Τσιλούλης. Παραμένουν εκτός ομάδας οι Μπεχαράνο, Σαράνοφ.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Βασιλακάκης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Χωρίς εφτά, θα παραταχθεί στο ΔΑΚΛ και ο ΠΑΟΚ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει μέσα Κουλιεράκη, Αουγκούστο, Τάισον και Ολιβέιρα, που προστέθηκαν στις γνωστές απουσίες των Βιερίνια, Λύρατζη, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Η αποστολή:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ , Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (στη φωτογραφία με Αντέτζο και Ντε Βινσέντι).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση