Λαμία - ΠΑΟΚ: Ο Βεργέτης διαιτητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:23 Λαμία - ΠΑΟΚ: Ο Βεργέτης διαιτητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (φωτο intime)

Μετά από δυο αναβολές, λόγω χιονιά αλλά και του τριήμερου πένθους για την τραγωδία των Τεμπών, Λαμία και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να δώσουν -επιτέλους- τον πρώτο τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Λαμία και ΠΑΟΚ κοντράρονται την προσεχή Τετάρτη (08.03 / 19:00), στον πρώτο τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον διαιτητή, Χρήστο Βεργέτη να ορίζεται για να διευθύνει την αναμέτρηση στο “Αθ. Διάκος”.

Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα και η Χρυσούλα Κουρομπύλια από το σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας από τα Γρεβενά, ενώ στο VAR ορίστηκαν οι Στέφανος Κουμπαράκης του συνδέσμου Κυκλάδων και Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση