ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη αποστολή με ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 10:32 ΠΑΣ Λαμία: Πρώτη αποστολή με ΠΑΟΚ

Επιστροφή Ντε Βινσέντι και Κορνέζου…

Μετά τη μεγάλη σε βαθμούς και ψυχολογία νίκη επί του Άρη, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα (08/03 στις 19:00’) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος», τον άλλο μεγάλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στόχος του Λεωνίδα Βόκολου είναι να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο σε μια διοργάνωση που - κακά τα ψέματα- δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους «κυανόλευκους» που πρέπει να τα δώσουν όλα για βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Εντούτοις είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δει τους παίκτες του απελευθερωμένους από το άγχος για να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.\Ενδεικτικό του νέου αέρα που έχει φέρει ο νέα προπονητής, είναι ότι στην αποστολή ξαναβλέπουμε μετά από καιρό τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είναι παίκτης που υπό κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα της Λαμίας.

Στην αποστολή είναι ξανά και ο Κορνέζος μετά την περιπέτεια με την υγεία του, καθώς και οι νεαρού Τρόπουλος και Κοντονίκος.

Η αποστολή:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος

21. Τρόπουλος Νικόλαος

3. Σαραμαντάς Γεώργιος

4. Adejo Daniel

5. Τζανετόπουλος Άνταμ

6. Τζανδάρης Θεοφάνης

18. Martinez Ruben

33. Κορνέζος Γεώργιος

99. Abanda Leroy

7. Nunez Cristopher

14. Slivka Vykintas

15. David Simon

27. Stanko Caleb

29. Askovski Stefan

77. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

9. Μανούσος Γεώργιος

10. De Vincenti Tomas

11. Καραμάνος Αναστάσιος

30. Κοντονίκος Βασίλειος

95. Medina Jeison

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αναβληθεί δύο φορές, μία εξαιτίας της κακοκαιρίας και μία λόγω του τριήμερου πένθους για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση