Λαμία: Αποστολή στο Αγρίνιο για τους τρεις βαθμούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 10:53 Λαμία: Αποστολή στο Αγρίνιο για τους τρεις βαθμούς

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Παναιτωλικού…

Με 22 παίκτες βρίσκεται στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Λαμία για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανιατωλικό στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2022-2023, απόψε στις 19:00’.

Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τη σειρά κατάταξης της «ουράς», με τη Λαμία να θέλει να διατηρηθεί οπωσδήποτε πάνω από Ιωνικό και Λεβαδειακό που παίζουν εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού η αποστολή της Λαμίας, όπως ανακοινώθηκε από το Λεωνίδα Βόκολο, αναχώρησε από την Παρασκευή για το Αγρίνιο, για αυτό και η τελευταία προπόνηση έγινε χθες στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ενώ μαζί του πήρε 22 παίκτες..

Μεταξύ αυτών, και ο Ντάνυ Μπεχαράνο, που το προηγούμενο διάστημα προπονούνταν μόνος του. Επίσης μαζί του έχει πάρει τρεις τερματοφύλακες καθώς το Θανάση Γκαραβέλη πλαισιώνουν οι Κοσέλεφ και Νικοπολίδης. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε και το ντεμπούτο του πανύψηλου Μολδαβού goalkeeper.

Εκτός δράσης είναι αυτή την αγωνιστική οι τιμωρημένοι Κορνέζος, Σλίβκα και Τζανδάρης, ενώ εξακολουθούν να είναι τραυματίες οι Τσόσιτς και Παύλοβετς. Αντίθετα επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Η παράδοση είναι μοιρασμένη για τις δύο ομάδες και στις δύο έδρες. Με γηπεδούχους τους «κίτρινους» η Λαμία μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πέρυσι η Λαμία είχε ηττηθεί με 1-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για τα play out όμως είχε φύγει νικήτρια με σκορ 1-2, χάρη στα γκολ των Μανούσου και Ελευθεριάδη.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Στάθης Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Μιχάλη Παπαδάκη και Σπύρο Βασιλόπουλο. 4ος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης.

Στο VAR τέλος, θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με βοηθό τον Ρέινχαρντ Μπούξμπαουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση