Ποια Λαμιώτισσα έγινε δευτεραθλήτρια Ευρώπης;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:28 Ποια Λαμιώτισσα έγινε δευτεραθλήτρια Ευρώπης;

Στις 9 με 12 Μαρτίου 2023, διεξήχθη στο Verquin της Γαλλίας το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζιου-Ζίτσου νέων ανδρών & νέων γυναικών 2023.

Εκεί συμμετείχε η ομάδα της Black Belt Academy με 6 αθλητές στην Ελληνική Εθνική ομάδα.

Η αθλήτρια Κωνσταντίνα Σαξώνη κατάφερε άθλο αφού αγωνίστηκε μια ηλικιακή κατηγορία άνω στα -21 ετών αντί των -18 ετών και παρόλο αυτό το εμπόδιο, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο!

Ο Αθανάσιος Βάγιας με καταγωγή από το Καινούργιο του δήμου Καμένων Βούρλων, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα οι αθλητές της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Βανέσα Μπαμπαλή, Νικόλετα Γκυλάπη, Ιωάννης Καραγιάννης και Βιργινία Ασίκη έδωσαν πολύ καλούς αγώνες με τους καλύτερους αθλητές τις Ευρώπης, χωρίς να ανέβουν στο βάθρο.

Οι Φθιωτείς αθλητές προπονούνται με τον Λαμιώτη δάσκαλο και προπονητή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, Ευάγγελο Μουμτζή, ενώ την ομάδα συνόδευσε στη Γαλλία ο προπονητής Κωνσταντίνος Χαρίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση