Τένις: Νέες επιτυχίες για τα παιδιά του ΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 17:32 Τένις: Νέες επιτυχίες για τα παιδιά του ΦΟΑ

2η και 3η θέση για Βασιλική Τρίγκα και Χριστόφορο Μανόπουλο στο 1ο Πανελλαδικό Ε1.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Η αγωνιστική χρονιά για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 18 ξεκίνησε με το δεξί. Στην Ηλιούπολη ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλαδικό Ε1. Στην κατηγορία αγόρια-κορίτσια 18 αγωνίστηκαν οι αθλητές μας Βασιλική Τρίγκα και Χριστόφορος Μανόπουλος.

Η Βασιλική ηττήθηκε στον τελικό παίζοντας εκπληκτικό τένις και φιγουράρει στην 4η θέση της πανελλαδικής κατάταξης. Ο Χριστόφορος αν και στον 2ο γύρο τραυματίστηκε (δεν μπορούσε να εκτελέσει σερβίς) κατέλαβε την 3η θέση χάνοντας από τον νικητή του τουρνουά φιγουράροντας κι’ αυτός στην 8η θέση της πανελλαδικής κατάταξης.

Όπως είναι γνωστό τα παιδιά βρίσκονται στην προτελευταία τάξη του λυκείου δίνοντας βάση στα μαθήματά τους με αποτέλεσμα οι προπονήσεις τους να είναι κυλιόμενες και γι’ αυτό τον λόγο τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.   

Από το Γραφείο Τύπου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση