ΠΑΣ Λαμία: Τα εισιτήρια για τον 1ο αγώνα των play outs

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 18:22 ΠΑΣ Λαμία: Τα εισιτήρια για τον 1ο αγώνα των play outs

Με ΠΑΣ Γιάννινα…

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια δίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΣ Λαμία. Παίζει το πρώτο του παιχνίδι για τα play outs κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει τον κόσμο στο πλάι της προκειμένου να κάνει το απόλυτο δυνατό (ειδικά στην έδρα της).

Τα εισιτήρια για τον «πρώτο τελικό», μπορείτε να τα προμηθεύεστε:

  • είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ώρο, μέχρι την έναρξη του αγώνα, μέσω viva.gr
  • είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος)

Την Παρασκευή 17/03 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα και Σάββατο 18/03 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 10€

Κερκίδες: 5, 6, τιμή: 20€

Κερκίδες: 3, 4, τιμή: 30€

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του, Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο, καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση