Πέθανε ξαφνικά 42χρονος μπασκετμπολίστας, πατέρας δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 09:42 Πέθανε ξαφνικά 42χρονος μπασκετμπολίστας, πατέρας δύο παιδιών

Ο άτυχος αθλητής κατέρρευσε στα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου τον εντόπισε λιπόθυμο η σύζυγός του, η οποία είναι μπασκετμπολίστρια και νυν προπονήτρια.

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ και η Στερεά Ελλάδα στο άκουσμα της είδησης ότι πέθανε ο Τάσος Μπαλάφας, αθλητής του Πρωτέα Σχηματαρίου.

Ο 42χρονος αθλητής αγωνίστηκε την Τρίτη (21/3) με την ομάδα της Αεροπορίας και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια. Εκεί τον εντόπισε λιπόθυμο η σύζυγός του, πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν προπονήτρια Ελένη Ευμορφοπούλου.

Ο Μπαλάφας είχε προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου, ενώ ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Παρά τις προσπάθειες του γιατρού του αγώνα με τον απινιδωτή για να τον κρατήσει στη ζωή, το μοιραίο δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε, με τον θάνατό του να διαπιστώνεται αμέσως μόλις έφτασε στο Κέντρο Υγείας το ασθενοφόρο που τον μετέφερε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΣΚΑΣΕ :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του αθλητή του ΠΡΩΤΕΑ Σχηματαρίου, Τάσου Μπαλάφα.

Ο αιφνίδιος θάνατός ενός νέου ανθρώπου με πολυετή συμμετοχή και προσφορά στο μπάσκετ, μας έχει συγκλονίσει.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στο Δ.Σ και στην ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ Σχηματαρίου.

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, τιμώντας τη μνήμη του, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σ’ όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα από 22 μέχρι και 26 Μαρτίου 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση