Λαμία: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Α' Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:38 Λαμία: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Α' Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΦΩΤΟ)

 Στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού.

Από μαθητικά αθλητικά νιάτα, με σημαντικές επιδόσεις και υποσχέσεις για το μέλλον αλλά και με χαμόγελα, γέμισε το πρωί της Τετάρτης το Αθλητικό Κέντρο «Καμαρίτσα» του Δήμου Λαμιέων, όπου πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού.

Οι αγώνες των μαθητών στον κλασικό αθλητισμό που φιλοξενήθηκαν στην άρτια οργανωμένη στιβική αθλητική εγκατάσταση της «Καμαρίτσας», ανέδειξαν αθλητές – ταλέντα με προοπτική διακρίσεων και επιτυχίας σε μεγαλύτερες κατηγορίες, με τη Λαμία να αποτελεί για άλλη μια φορά επιλογή και προορισμό σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.      

Βραβεύσεις σε διακριθέντες και συμμετέχοντες μαθητές – αθλητές πραγματοποίησε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος καθώς επίσης και οι διοργανωτές και εκπαιδευτικοί της αθλητικής διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση