Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων Βετεράνων Α.Σ. Λαμία - Παναθηναϊκός στη μνήμη του Θανάση Αργύρη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:40 Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων Βετεράνων Α.Σ. Λαμία - Παναθηναϊκός στη μνήμη του Θανάση Αργύρη

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 17:00, στο στο ΔΑΚΛ!

Τον αστυνομικό, τον αθλητή, τον αυτοδιοικητικό Θανάση Αργύρη τιμούν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα οι Βετεράνοι Α.Σ. Λαμία με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, με την συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του.

Ο Θανάσης Αργύρης υπήρξε μια εμβληματική πολυσχιδής μορφή στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, προσφέροντας ακούραστα τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες στον αθλητισμό που τόσο αγαπούσε και «υπηρέτησε» με πάθος αλλά και σε κάθε έκφανση της ζωής.

Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ενώ είχε αναλάβει τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του Θανάση Αργύρη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση