Ένα κουβάρι οι παίκτες της Λαμίας για το τρίποντο στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:38 Ένα κουβάρι οι παίκτες της Λαμίας για το τρίποντο στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις Βόκολου…

Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν και η αποτελεσματικότητα που δείχνει η Λαμία το τελευταίο διάστημα είναι αποκλειστικά και μόνο αποτέλεσμα της αλλαγής της ψυχολογίας.

Η ίδια ομάδα που έβαζε δύσκολα στους υποψήφιος φετινούς πρωταθλητές το περασμένο Φθινόπωρο, έφτανε να χάνει με κατεβασμένα χέρια απέναντι σε σαφώς υποδεέστερες ομάδες.

Η απάντηση στο τι άλλαξε δίνεται και μέσα από το παρακάτω βίντεο.

Παίκτες «τελειωμένοι», όπως ο Καραμάνος, ο Τσούκαλος, ο Σαραμαντάς (που δεν έπαιξε στο Αγρίνιο), ο Ασκόφσκι, μπήκαν στην 11αδα και πρόσφεραν. Αφήσαμε τελευταίο τον Μπεχαράνο ο οποίος στις προηγούμενες σεζόν, είχε δώσει μόνος του την κατηγορία στην ομάδα και βρέθηκε με το ένα πόδι στην έξοδο.

Για αυτό και απολύτως αναμενόμενη η αντίδραση του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό με το Λεωνίδα Βόκολο να του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Ίσως τη συνταγή της παραμονής…

Οι πανηγυρισμοί:

Παραπάνω δεν αναφέρουμε και την τεράστια αλλαγή που έχει συντελεστεί στην άμυνα, η οποία ωστόσο παραμένει η χειρότερη του πρωταθλήματος. Άρχισε κι αυτή όμως να θυμίζει την άμυνα του μισού πρώτου γύρου, όταν πολύ δύσκολα δεχόταν γκολ και είναι βέβαιο ότι η επιτυχία χτίζεται από τη διατήρηση του «μηδέν» στα μετόπισθεν

Οι δηλώσεις Βόκολου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση