ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Αιγάλεω: Ο πιο κρίσιμος αγώνας είναι τώρα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 23:27 ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Αιγάλεω: Ο πιο κρίσιμος αγώνας είναι τώρα!

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη θέλει όλους τους φίλους της κοντά για τη νίκη και την παραμονή στη Volley League…

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η παραμονή στην Volley League γυναικών ανάμεσα στον ΑΟ Λαμίας και το Αιγάλεω.

Η Λαμιώτικη ομάδα έχει στην έδρα της την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) στις 18:00’ τον τρίτο και πιο κρίσιμο αγώνα και θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την παραμονή της μία ακόμη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Στο κάλεσμά της η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας 2013 τονίζει ότι σε αυτή την αναμέτρηση δεν περισσεύει κανένας και ζητεί τη στήριξη όλων για να φτάσει στο μεγάλο στόχο της.

Η ανακοίνωση - κάλεσμα:

«Ο τελευταίος αλλά και πιο κρίσιμος αγώνας όλης της χρονιάς έφτασε! Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Αιγάλεω για τον 3ο αγώνα Playout με τη νικήτρια ομάδα να κερδίζει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλον τον κόσμο της Λαμίας να έρθει στο Χαλκιοπούλειο την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα για να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών του Ηλία Αγγέλη και να τα ωθήσει στη νίκη. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς αλλά είμαστε απαραίτητοι όλοι... Ραντεβού στο γήπεδο-Πάμε γερά για την παραμονή ΑΟΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση