ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τον τελικό με τον Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 09:18 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τον τελικό με τον Ατρόμητο

Σάββατο 22 Απριλίου ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» στις 19:15’…

Ένας ακόμη τελικός βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League Playouts 2022-2023.

Το Σάββατο 22 Απριλίου στις 19:15’, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών, μία ομάδα που παραδοσιακά δεν κερδίζει αλλά και δεν χάνει στη Λαμία!

Αυτή τη φορά η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που με «τρίποντο» μπορεί ακόμη και να βρεθεί στην 11η θέση!

Με βάση και τις τελευταίες εμφανίσεις το Λαμιώτικο συγκρότημα επιτέλους ξεκίνησε να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες και απέναντι σε όλες τις ομάδες των playout έχει τον πρώτο λόγο. Χρειάζεται βέβαια και η απαραίτητη τύχη - που έλειψε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος - και να λείψουν ενέργειες που φέρνουν εύκολες κάρτες. Κάπως έτσι αν και καλύτερη στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία 1-1.

Η ανακοίνωση της 20αδας από τον Έλληνα τεχνικό αποκάλυψε αλλαγές σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Έτσι εκτός από τους νεαρούς Τρόπουλο και Κοντονίκο, εκτός έμειναν και οι Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Αντέτζο. Οι δύο τελευταίοι βέβαια δεν έπαιξαν ούτε στην Τούμπα και στη θέση τους μπήκαν οι Νούνιες και Παπαδόπουλος.

Παραμένουν εκτός, οι Τσιλούλης, Τόσιτς, Κορνέζος και Ρόμανιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση